Regisztráció
Sziasztok! Ha elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról regisztrálj az oldalon itt:
Bejelentkezés
Menü
Tartalomjegyzék
Csatlakozz TE is!
Keresés az oldalon
Google kereső
Egyéni keresés
Google +
Találj ránk itt is
Számláló
Társoldalak:
Kíváncsi lennék rá
Kinek hogy tetszik az új stílusa az oldalnak?
Összes válasz: 6
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » Cikkek » Szülőknek

Miért vállaljunk gyereket?

Hogy miért vállaljunk gyereket? Ez egy nagyon jó kérdés. Megmondom őszintén az én környezetemben nem merült fel még soha ez a kérdés. Ám amikor új témák után kutattam az oldalamhoz ezt a kérdést tették fel nekem elsők között. Szerintem erre a kérdésre nem lehet jó választ adni. Mindig lesz egy olyan réteg, aki vagy a fáradságot, vagy a pénz, vagy idő hiányát fogja felhozni a gyerek ellen, vagy egyszerűen csak azt, hogy erre a világra minek vállaljunk gyereket.
Én ennek ellenére azt mondom, mint 3 gyerek anyukája, hogy életem, életünk legjobb döntése volt a párommal, hogy megszülettek a gyerekeink. Soha semmi nem lehet annyira jó, mint az, hogy gyereked van. Imádni való attól a perctől kezdve, hogy megtudod, hogy ott van a
pocakodban. 
Elmondhatatlan érzés, amikor először mondja ki azt, hogy ANYA, vagy APA. Arról nem is beszélve amikor a pici karjaival először átölel, vagy kimondja azt a szót, hogy SZERETLEK.De ezek csak egy egy kiemelések, egy egy alkalmak, de minden napra jut egy egy ilyen, még a legrosszabb napjaitokon is csinálnak olyat a gyerekek, amiért érdemes élni és amitől az egész napos rosszkedved elszáll azonnal, apró kis dolgok ezek, amiket elképzelni sem tudsz addig amíg nincs gyermeked.
Apró kis mondatok, vagy tettek, amiket csak a saját gyermeked adhat, de ezekkel az összes rossz dolgok azonnal törlődnek.
Szóval szerintem arra a kérdésre, hogy "Miért vállaljunk gyereket?" nincs jó válasz, mert amíg nincs legalább egy, addig hiába mondja Neked bárki, hogy ezért, meg azért, addig nem érted, amíg a sajátodat nem öleled. Mint ahogyan az ember azt sem tudja megmagyarázni, hogy miért szerelmes a párjába, mert ezek megmagyarázhatatlan dolgok, érzések.De egy biztos! Csak gyerekkel tudod meg igazán mi a BOLDOGSÁG!

Kategória: Szülőknek | Hozzáadta:: tappancsmama (2012-11-06)
Megtekintések száma: 983 | Címkék (kulcsszavak): szülő, gyerek, boldogság, gyereket_vállalni | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]